Hangar Cafe Lochem

Ontstaan vanuit pure liefde voor (h)eerlijke burgers, speciaalbieren en goede muziek. Hangar Café is een gezellig eetcafé, gespecialiseerd in de beste burgers en hotdogs en waar livemuziek uiteraard niet mag ontbreken. De muziekagenda staat volgepland met jaren ’70, ’80 en ’90 muziek, door live bands en dj’s.

Bij Hangar Café kom je voor een goede barhap en geniet je in de ongedwongen (huiskamer)sfeer van heerlijk (speciaal)bier of één van de classic cocktails of (biologische) wereldwijnen.

Sit back, relax & enjoy!

En ook niet onbelangrijk: gratis parkeren op loopafstand. Goed bereikbaar vanaf Deventer, Twello, Zutphen, Apeldoorn, Hengelo en omstreken.

Menu

  • Menu

     

    De allerlekkerste burgers, culinaire hotdogs en een diversiteit aan goede borrelhappen.

News

Reserveer direct uw tafel

Reserveren

Niet alleen een café, ook een restaurant

Je kunt bij ons namelijk ook goed eten. Centraal op het menu staan onze smaakvolle burgers, van 100% Iers rundvlees. Denk daarbij ambachtelijke (Lochemse!) burgerbollen, verse frieten en handgemaakte chutneys en sauzen. Pick your own sides!

Onze burgers worden op de menukaart vergezeld door New York’s finest hotdogs. Van de klassieke dog met zuurkool, mosterd en kaas tot de pikante Smokey Pepper en als je fan van avocado bent, neem je The Nashville, met lekker veel guacamole.

lees meer

De beste burgers vind je hier

Onze befaamde burger is speciaal ontwikkeld in samenwerking met de Ierse slagers van LA Food. De burger is gemaakt van 100% Iers rundvlees. De runderen lopen minimaal 11 maanden per jaar buiten in de groene Ierse weides. Dit zorgt voor extra mals en smaakvol vlees. De smaak van Irish Premium Beef is daarmee ongeëvenaard.

Ohja, wist je dat de lokale Lochemse bakkerij ten Broeke die overheerlijke hamburgerbollen voor ons maakt?

Eet smakelijk!

lees meer

Speciaalbieren

Bij zo’n burger of hotdog is niets lekkerder dan een bijpassend speciaalbiertje.

Met meerdere bieren op tap én diverse bieren op fles serveren we een combinatie van klassiekers en ambachtelijke bieren van zowel grote, bekende als kleinere brouwerijen.

Hieronder vindt je ons assortiment aan specialbieren, neem gerust een kijkje!

lees meer

Cocktails

Gin tonic’s, wel vier verschillende soorten en een paar klassieke cocktails die niet mogen ontbreken van een goede barkaart. Of je nu van zoet, zuur of bitter houdt.

lees meer

Neem contact op

Contact